HomeGezond Gezonde lunch voor mijn kids

Gezonde lunch voor mijn kids

Posted in : Gezond, Kids, Lunch on by : Thys

Yikes, ik ben net begonnen met het hebben van het jongenshuis voor de zomer en nu zijn ze weer naar school! Geen ontspannende ochtenden en zorgeloze nachten meer zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over vroeg opstaan ​​of huiswerk afmaken! Ik weet niet zeker wie er meer voorbereiding op school nodig heeft; ik of de jongens! Gelukkig voor mij heb ik dit een paar keer meegemaakt, dus mijn schok is snel uitgewerkt.

  1. Gezonde lunches zijn belangrijk voor mij en het zit allemaal in de verpakking voor mijn kinderen!

Hoewel CJ als kind een moeilijke start had en eetproblemen had, heeft hij het zeker goedgemaakt en eet hij veel gezonde dingen! Ik zorg dat hij de hele dag genoeg te eten heeft; we verpakken zijn lunch in een hengeldoos! Er is veel ruimte voor zijn eten en drinkwater. Godzijdank hebben lunchcontainers een lange weg afgelegd sinds mijn metalen Partridge Family-doos. U kunt nu gemakkelijk een leuke EN praktische geïsoleerde lunchbox voor uw kind vinden om aan zijn of haar behoeften te voldoen. Voor wat eten gebruiken we Lunchbot roestvrijstalen containers. Ze hebben verschillende maten. PlanetBox heeft verschillende milieuvriendelijke opties, en ze zien er ook best cool uit. Go Green Lunch Box is een andere leuke optie en bevat een herbruikbaar ijspak. Bentoboxen bieden een andere manier om uw kind op een nieuwe en leuke manier van een gezonde lunch te voorzien.

  1. Betrek uw kinderen bij het maken van hun gezonde keuzes.

Betrek uw kind bij het winkelproces. Als hun keuzes vaak sterk verwerkt en/of suikerachtig zijn, stuur ze dan door naar iets soortgelijks, maar gezonds. Schakel chips uit met Plentils of Mayakaimal Chickpea Chips. Laat uw kinderen zoveel mogelijk hun lunch bereiden. CJ houdt ervan om zijn eigen salsa te maken, waarbij hij verschillende groenten en kruiden vermengt, afhankelijk van wat hem lekker lijkt. Noten zijn geweldig om te snacken, evenals cognitieve gezondheid en leveren eiwitten. De Darling Bakers hebben een maand lang lunchideeën en tips met gefermenteerde voedingsmiddelen! Ik blijf over het algemeen weg van vleeswaren, maar ik hou wel van Applegate-vleeswaren omdat ze biologisch en glutenvrij zijn. Je kunt echt het verschil proeven tussen hun vlees en goedkopere merken vol chemicaliën. De avond ervoor lunchen houdt je niet alleen georganiseerd, maar helpt je ook om gezonde keuzes te maken. Je wilt geen groenten snijden als je nog maar 5 minuten hebt om de deur uit te gaan! Ik vind het leuk om ze de avond ervoor in stukken te snijden en ze in herbruikbare stoffen zakken te laten vallen en in de koelkast te bewaren. Ze zijn geweldig en de producten blijven zo vers.

  1. Pas op waar je het eten van je kind in doet.

Ik ben heel voorzichtig met wat het voedsel raakt dat CJ eet. Als ik veel geld uitgeef aan gezond voedsel, waarom zou ik het dan in plastic stoppen? Ik verpak alles in Natural Value. Zakken van ongebleekte was als ik een plastic container/zak moet gebruiken. Een recent onderzoek heeft uitgewezen dat alle soorten plastic schadelijk zijn voor je lichaam, dus waarom zou je het risico nemen om het eten van je kind in een plastic zak te doen? Ik geef de voorkeur aan glas voor opslag, maar dat is niet praktisch voor kinderen op school. Reuseit.com heeft herbruikbare boterhamzakjes in verschillende patronen om uit te kiezen. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en op te bergen.

  1. Begin de ochtend met een goed ontbijt zodat uw kind de snack/lunch kan halen!

Na het ontbijt van Purely Elizabeth of Namaste Foods glutenvrije wafels/pannenkoeken of een Applegate broodje bacon of worst op glutenvrij brood, verlaat CJ het huis onder het genot van een groene smoothie met toegevoegde gefermenteerde probiotica. Nu zijn dag goed is begonnen, weet ik dat hij klaar is om zijn best te doen op school. De probiotica, levende enzymen en aminozuren-eiwit vullen zijn goede darmbacteriën aan en bieden niet alleen hulp bij de spijsvertering, maar verhogen ook het energieniveau voor een beter bewustzijn tijdens de les. Bewerkte voedingsmiddelen hebben de neiging om een ​​​​kind naar meer te laten verlangen vanwege het hoge suikergehalte. Slechte darminsecten houden ervan om die suiker op te slokken en willen meer! Gefermenteerd voedsel daarentegen, slokt de slechte bacteriën op EN laat uw kind tevreden achter.

  1. Onthoud dat deze tips ook voor zowel adolescenten als volwassenen zijn.

Je bent nooit te oud om gezond te gaan eten of te oud om een ​​toffe lunchbox voor je werk te hebben! Ik geef bijvoorbeeld het goede voorbeeld, ik zou af en toe wel een donut willen, maar wat het voor je gezondheid kan doen, daar hou ik niet van en wil mijn goede darmbacteriën niet uitputten. Vul je lunchbox met gezonde alternatieven voor de middagkop koffie of candybar. Noten en geïnfuseerd water zijn geweldige opkikkers voor elke leeftijd! Probeer eens komkommer en munt of citroen en gember aan je water toe te voegen. Volwassenen willen misschien aan groene thee nippen in plaats van naar het koffiezetapparaat of het plaatselijke café te gaan. Doe het geld dat je bespaart aan suikerhoudende koffie en snacks in een speciale muntpot. Je hebt genoeg extra geld om biologische producten te kopen en uit te geven aan groene matcha-thee! Je zult versteld staan ​​hoe snel het optelt! (De gemiddelde cafékoffie is $ 4, dat is $ 20 per werkweek, $ 80 per maand en $ 960 per jaar – en je dacht dat biologisch kopen duur was).